lauantai 25. huhtikuuta 2009

Herkulliset Toves Gourmet –maalaisjuustot uudesta pienjuustolasta

”Tämä maistuu yhtä ihanalta kuin isoäidin tekemä munajuusto”, totesi helsinkiläisrouva Toves Gourmet bondostin juustomaistiaisissa. Maalaisjuusto on pehmeää, samettista, kauniin kellertävää ja niin hyvää. Sitä voi leikata, levittää tai muotoilla oman mielen mukaan. Maalaisjuusto maistuu arkena ja juhlatarjoilussa alkupalana, juustotarjottimella, salaatissa, leivän tai keksin päällysteenä, jälkiruokana hyytelön, hunajan tai marjojen kanssa.
Rouva oli oikeassa, sillä Toves Gourmet-maalaisjuustot valmistetaan täsmälleen Tove Törnblomin isoäidin ohjeen mukaan. Juustot tehdään Pernajan Kuggomin kylässä upouudessa, modernissa pienjuustolassa laadukkaista raaka-aineista. Tarjolla on kolme makuelämystä: maustamaton, valkosipulilla tai appelsiinimarmeladilla maustettu maalaisjuusto. Pakkaukset ovat kooltaan 200g ja 800g.

Juustoja myydään Porvoossa Anton&Anton-herkkukaupassa ja Loviisan City-Marketissa. Juustoja kannattaa tiedustella valmistajalta.
Toves Gourmet bondost Oy Ab Lapinjärventie 647
07945 KUGGOM * Pernaja
puh. tel. 019-512189, 040-7497784 tove_tornblom(et)hotmail.com www.kknet.fi/toves
Irja Kallio

Ei kommentteja: